Kruiswegpark extra geopend

In december wordt door omroep OR6 en ML5  de speciale aflevering van 'Op Pad met Math' over het Kruiswegpark in Roermond uitgezonden.

In verband hiermee heeft het bestuur van de stichting 'Het Kruiswegpark' besloten om het park in december open te stellen voor het publiek.

Een bericht hierover stond in VIA LIMBURG.

Documentaire Grenspark Maas-Swalm-Nette op WDR

De Duitse omroep WDR zond onlangs de documentaire Grenspark Maas-Swalm-Nette uit.


In de documentaire fietst presentator Daniel Aßmann langs de mooiste toeristische plekjes in de regio. Deze documentaire staat nu ook online en is terug te kijken via deze website


Kump Good

April 2021 | Vandaag besteed Dagblad De Limburger aandacht aan Chris Trines, programmamaker, cameraman en bedenker van 'Op pad met Math'.
Rob van Deurzen schreef een verhaal over het ziekteverloop en hoe het nu gaat. Weet je meteen waar de naam Kump Good vandaan komt. (Foto Rob van Deurzen)

Je kunt het artikel hier teruglezen.

Meinwegbrand

April 2021 | Onlangs stond de grote natuurbrand in Nationaal park 'de Meinweg' weer volop in de belangstelling. Diverse betrokken deskundigen keken terug op de brand en de lessen die geleerd zijn. Ook Math.
Lees hier het artikel.


Met Math op Pad in het nieuws

April 2021 | We mogen niet klagen over de media-aandacht voor het nieuwe natuurprogramma 'Met Math op Pad'. In de VIA-Roermond uitgave van 14 april stond ook alweer een mooie aankondiging.
Je kunt die aankondiging hier teruglezen.

Nationaal Park de Meinweg

April 2021 | Omroep OR6 besteedde in haar uitzending 'Wo höbbe veer t euver' van zondag 11 april 2021 aandacht aan Natuurpark 'de Meinweg'. Met diverse deskundigen waaronder Leo Reyerink en Ton Lenders werd gesproken over de brand van 2020 en de maatregelen die zijn of worden genomen.
U kunt het programma hier terugkijken.

Kruiswegpark Kapel bij KRO-NCRV

April 2021 | Op Witte Donderdag stond Roermond in de landelijke schijnwerpers. En niet alleen door de uitzending van 'de Passion'. In het KRO-NCRV programma 'Binnenste Buiten' werd o.a. aandacht besteed aan het Kruiswegpark bij de Kapel in het Zand. Math de Ponti van de stichting en de heer Lücker , deden hun verhaal.
Kijk hier de aflevering terug.